Nová mobilná aplikácia na sledovanie a podporu vývinu dieťaťa

Bebbo je mobilná aplikácia od UNICEF, ktorá bola na Slovensku spustená a UNICEF rodičovskej aplikácie Bebbo na Slovensku v spolupráci so Slovenskou spoločnosťou primárnej pediatrickej starostlivosti SLS (SSPPS SLS) a občianskym združením Pediatri deťom. Aplikácia bola na Slovensku spustená v mesiaci jún, ktorý je navyše mesiacom rodičovstva.

Aplikácia je určená pre všetkých rodičov a opatrovateľov detí od 0 do 6 rokov. Poskytuje vedecky podložené informácie a užitočné interaktívne nástroje, ktoré pomôžu pri podpore zdravia a rozvoja dieťaťa. Pomocou Bebba môžete sledovať a podporovať vývin svojho dieťaťa, monitorovať rast, zaznamenávať preventívne prehliadky a očkovania a popri tom získavať cenné rady a odporúčania priamo od odborníkov.

vyvíja sa vaše dieťa správne?

Aplikácia bola stiahnutá viac ako miliónkrát a ako praktický pomocník pre rodičov/opatrovateľov je obľúbená po celom svete. Slovensko je už 15. krajinou v poradí, kde bola aplikácia Bebbo spustená. Adaptácia aplikácie do slovenského jazyka a kontextu prebehla v spolupráci so slovenskými pediatričkami a pediatrami zo Slovenskej spoločnosti primárnej pediatrickej starostlivosti Slovenskej lekárskej komory a občianskeho združenia Pediatri deťom). 

Bebbo je dostupné na stiahnutie zdarma na Google Play aj App Store a neobsahuje reklamy.

Viac informácií o tejto aplikácií nájdete na stránke: Nová aplikácia pre rodičov Bebbo! (unicef.sk)

Zdieľajte tento článok